Кримінал

Підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП депутата звільнено з-під варти

Прокурори оскаржуватимуть в апеляційному порядку рішення Новозаводського районного суду м. Чернігова від 25 січня, яким депутата Бахмацької міської ради, підозрюваного у порушенні правил дорожнього руху, скоєному в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть  потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України), звільнено з-під варти під цілодобовий домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові “Волга” врізалася у стовп

Нагадаємо, що  ввечері 18 грудня на одній із вулиць м.  Бахмач депутат в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки Skoda Octavia, збив велосипедиста і залишив місце пригоди. Потерпілий від отриманих ушкоджень помер у кареті швидкої допомоги.

За клопотанням прокурорів 20 грудня Бахмацький районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button