Кримінал

Поблизу села Петруші згорів легковик

До Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі 7 липня о 18:25 надійшло повідомлення про пожежу на автодорозі поблизу с. Петруші легкового автомобіля  ВАЗ-21012.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС у Чернігівській області.

Оперативно на місце події прибули рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та  1 одиниці спеціальної техніки. За допомогою пінного пожежного ствола вогнеборці о 18:55 локалізували, а о 19:10 остаточно ліквідували загоряння.

2Як з’ясувалося в ході розслідування, пожежа у моторному відсіку автомобіля виникла під час руху транспортного засобу. Її причиною послужило коротке замикання електромережі. Вогнем знищено автомобіль. Слід зазначити, що транспортний засіб, всупереч вимогам пожежної безпеки, не був оснащений вогнегасником, тож його власник не зміг загасити загоряння у початковій стадії його розвитку.

Від початку року на території Чернігівської області виникла 41 пожежа на транспорті, з них 30 — саме через несправності електромереж. Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертають увагу водіїв та автовласників на утримання в належному безпечному стані систем електрогосподарства та оснащення транспортних засобів первинними засобами пожежогасіння.

Ще статті по темі

Back to top button