Кримінал

Подробиці страшної авіакатастрофи в Броварах, у якій загинув екіпаж із Ніжина

18 січня Україну сколихнула звістка про страшну трагедію. У місті Бровари впав гвинтокрил. Трагедія сталась поряд із дитячим садочком і житловим будинком. У результаті катастрофи загинуло керівництво МВС.

Також загинули всі члени екіпажу Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС: Олександр Василенко – командир повітряного судна, Костянтин Коваленко – пілот, Іван Касьянов – бортовий механік.

За інформацією рятувальників, усього загинуло 14 осіб, серед них 1 дитина, постраждали 25 осіб, із них 11 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт «Чернігівська щедрівка» презентуватимуть на засіданні клубу «Краєзнавець»

Ніжинський міський голова Олександр Кодола підтвердив, що екіпаж гелікоптера був ніжинським.

«Дійсно екіпаж – хлопці з Ніжина. Це наш авіаційний загін, наш гелікоптер, що дислокується на території нашого загону. І на жаль, така трагедія. Дуже досвідчені пілоти, перевірений гелікоптер справний. Слідство має розбиратися, яка причина того, що трапилося. СБУ, наскільки мені відомо, веде слідство. Є три версії. Давайте дочекаємося офіційних даних.

На жаль, трагедія дуже велика і для міста Ніжина, і для Броварів, є загиблі – дитина, дорослі, керівництво МВС.

У загиблих членів екіпажу, звісно, залишилися родини. Ця інформація – у керівництва авіаційного загону. Вони не підпорядковуються місту, адже це структура МВС.

Коли буде поховання загиблих, ще не відомо. Очевидно, що після всіх слідчих процедур», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Олександр Кодола.  

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button