Кримінал

Подвійний угон, крадіжка та грабіж: на Чернігівщині до 7 років ув’язнення засуджено чоловіка

Вироком Чернігівського апеляційного суду від  задоволено апеляційну скаргу прокурора, подану на вирок Носівського районного суду від стосвно мешканця м. Суми, який обвинувачувався у вчиненні серії крадіжок, грабежі, поєднаного з проникненням у приміщення, а також незаконному заволодінні двома транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть поліцейського, який напідпитку скоїв смертельне ДТП

Суд визнав слушними доводи прокурора, про те, що місцевий суд безпідставно виправдав обвинуваченого за фактами незаконного заволодіння транспортними засобами.  Крім того прокурор довів, що призначене покарання чоловіку, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, за що провів у місцях неволі з 2012 по 2017 рік, є занадто м’яким. Адже оскільки обвинуваченого визнано винним у вчиненні 5 епізодів злочинної діяльності, якими завдано збитків майже на 42 тис. грн.

З урахуванням обставин, вчинених злочинів, даних, що характеризують особу обвинуваченого, обставин, які пом’якшують та обтяжують покарання, апеляційний суд засудив чоловіка за ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 186, ч. 2 ст. 289 КК України до остаточного покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Вирок набрав законної сили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button