Кримінал

Жителя Чернігівщини, який намагався зґвалтувати 7-річного хлопчика, засуджено до 10 років ув’язнення

Чернігівським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури на вирок Городнянського райсуду Чернігівської області від 18.12.2020, яким   54-річного мешканця Корюківського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 і ч. 4 ст. 152 КК України (замах на зґвалтування малолітньої дитини), та призначено покарання  у виді 8 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жила у наметі біля річки: у Києві вбили 37-річну заробітчанку з Чернігівщини

Прокурорами в судовому засіданні доведено, що підсудний у липні 2020 року в одному з сіл колишнього Сновського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, намагався зґвалтувати 7-річного хлопчика.

За результатами апеляційного розгляду справи ухвалено новий вирок, яким визнано обтяжуючою покарання обставину – вчинення злочину особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння, призначено покарання за ч. 2 ст. 15 і ч. 4 ст. 152 КК України у виді 10 років позбавлення волі. Окрім того інформацію про засудженого зобов’язано включити до Єдиного реєстру осіб, засуджених за кримінальні правопорушення проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button