Кримінал

Погоня: п’яний водій намагався втекти від патрульних (Відео)

Сьогодні близько п’ятої ранку на проспекті Миру екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Skoda Fabia, який рухався з вимкненими фарами. На сигнал про зупинку водій транспортного засобу не відреагував, а навпаки – натиснув на газ.

Авто почало віддалятися в напрямку виїзду з міста. Розпочалося переслідування. Автомобіль-утікач вдалося заблокувати та зупинити в селі Деснянка Чернігівського району, залучивши до переслідування ще кілька патрульних екіпажів.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Чернігівської області.

З’ясувалося, що за кермом Skoda перебував 27-річний чернігівець. Хлопець був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У присутності свідків водій пройшов тест на виявлення алкоголю за допомогою приладу «Dräger». Результат – 0,82.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водійка запропонувала чернігівським патрульним хабара

Інспектори склали на громадянина два адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button