Кримінал

Поліцейські Чернігівщини затримали підозрюваного у вбивстві жінки, скоєному під Новий рік

2 січня поліція затримала чоловіка за підозрою у причетності до вбивства 56-річної мешканки одного з сіл Бахмацького району.

Потерпілу з тілесними ушкодженнями шиї та грудної клітки знайшли у власній оселі, де вона мешкала самотньо. Повідомлення про це поліція отримала 31 грудня 2020 року близько 23-ї години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстокий злочин: за годину до нового року у селі на Чернігівщині вбили жінку

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Бахмацького відділення поліції, співробітники Управління карного розшуку та Слідчого управління ГУНП в Чернігівській області, Бахмацька місцева прокуратура та кінолог з пошуковою собакою.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу причетного до злочину. Ним виявився 56-річний односелець потерпілої. 30 січня між ними раптово виник конфлікт, чоловік схопив ножа і вбив ним сусідку.

Зловмисник був раніше судимий за вбивство та крадіжки. Після скоєного чоловік хотів втекти до однієї з сусідніх країн, скориставшись запрошенням роботодавця.

Поліцейські затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході невідкладних слідчих дій поліцейські вилучили низку речових доказів та направили їх на проведення експертних досліджень.

Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нині триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button