Кримінал

Поліцейські Чернігівського райуправління викрили серійного крадія велосипедів

Оперативники кримінальної поліції спільно з дільничними офіцерами Чернігівського райуправління поліції викрили 37-річного зловмисника, причетного до серії крадіжок велосипедів. Чоловіку оголошено про підозру. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

В травні поточного року впродовж кількох днів поспіль до поліції надходили однотипні повідомлення про крадіжки з багатоповерхівок в селищі Куликівка. Невідомий проникав до під’їздів будинків та зі сходових маршів викрадав велосипеди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП, зник з місця пригоди та пропонував хабар патрульним

В результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до крадіжок причетний 37-річний раніше судимий місцевий мешканець. В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що чоловік загалом викрав 5 велосипедів у Куликівці та ще один – у Чернігові. Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Йому оголошено про підозру.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру у вчиненні крадіжок в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button