Кримінал

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП, зник з місця пригоди та пропонував хабар патрульним

Сьогодні, близько 14-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Доценка. За словами заявника, автомобіль Hyundai Accent, скоїв зіткнення з його авто, яке рухалося попереду. Не зупиняючись, Hyundai поїхав з місця пригоди.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Орієнтування про розшук транспортного засобу отримали всі патрульні екіпажі. Вже за деякий автомобіль виявили на вулиці Красносільського. Як зʼясувалося, за кермом перебував 48-річний чоловік, який не заперечував своєї причетності до автопригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині жінка ледь не зарізала свого співмешканця

Під час спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного спʼяніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан спʼяніння. Результат — 2,53 проміле.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали стосовно нього, водій став пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Також нагадали, що вся їхня розмова фіксується на бодікамеру і відео буде цьому доказом.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на кермувальника низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння) КУпАП. Чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button