Кримінал

Поліцейські притягнули до відповідальності підприємницю за незаконну торгівлю тютюновими виробами

Дільничні офіцери Чернігівського райуправління поліції викрили підприємницю у продажі тютюнових виробів без марок акцизного податку. За фактами виявлених правопорушень поліцейські склали 2 адміністративні протоколи. Незаконний товар вилучено.

Вчора до поліції за номером спецлінії «102» надійшло повідомлення про продаж тютюнових виробів сумнівної якості в одному з магазинів міста.

Перевірку інформації провели дільничні офіцери Чернігівського райуправління поліції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівського району «за гарячими слідами» затримали причетного до крадіжки з магазину в прикордонному селі

Поліцейські задокументували факт збуту підакцизних тютюнових товарів без марок акцизного збору. Відносно 62-річної власниці магазину складено адміністративні матеріали:

— за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності);

— за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння).

На бізнесвумен чекають штрафи загальною сумою до 45 тисяч гривень.

Крім цього, поліцейські вилучили із закладу майже 2 тисячі пачок тютюнової продукції на загальну суму понад 140 тисяч гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button