Кримінал

Поліцейський офіцер Ічнянської громади розшукав молодика, який переховувався від слідства

Правоохоронець встановив місцезнаходження 24-річного мешканця Київської області, який більше двох років намагався уникнути відповідальності за раніше вчинений злочин.

Попередньо поліцейській офіцер громади отримав повідомлення про підозрілого чоловіка, який нещодавно оселився на Ічнянщині. Поліцейський провів перевірку за наявними інформаційними обліками і встановив, що невідомий перебуває у розшуку. Цей чоловік прибув з Фастова Київської області та є фігурантом кримінального провадження, а в Ічнянській громаді переховувався від слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку грудня патрульні поліцейські притягнули до відповідальності 338 пішоходів за порушення ПДР

Зловмисника підозрюють у вчиненні крадіжок. Відносно нього розслідується кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Однак фігурант намагався уникнути покарання і тривалий час переховувався від правоохоронних органів.

Поліція Прилуччини передала затриманого зловмисника за місцем розслідування провадження щодо діянь, в яких його підозрюють. Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button