Кримінал

Поліцейський постане перед судом за збут особливо небезпечного наркотичного засобу

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, завершено досудове розслідування та скеровано до суду   обвинувальний акт щодо колишнього поліцейського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-шахрай напродав неіснуючого товару на 150 тисяч гривень

Встановлено, що 29-річний, вже колишній працівник одного з райвідділів поліції області з метою власної наживи, незаконно придбавав, перевозив, зберігав з метою збуту, а також збував мешканцям області особливо   небезпечний наркотичний засіб – каннабіс. Протиправний «бізнес» закінчився із його затриманням наприкінці січня поточного року.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button