Кримінал

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельної ДТП на залізничному переїзді

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельної ДТП на залізничному переїзді
Учора близько 21-ї години до поліції надійшла інформація про те, що на залізничному переїзді поблизу смт Куликівка зіткнулися електропоїзд і легковий автомобіль. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

На місце події буквально за хвилину прибув наряд групи реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління, який ніс службу неподалік.

Унаслідок ДТП 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці.
Другу дитину, яка зазнала травм, співробітники ГРПП помістили до службового авто та помчали назустріч «швидкій» допомозі, а потім супроводили карету медиків до лікарні.
На жаль, 3-річна дівчинка померла в лікарні.

Обставини ДТП нині розслідують слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Попередньо відомо, що водій автівки рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, який обладнаний світловою та звуковою сигналізацією, а також відповідними дорожніми знаками.
Водій проігнорував сигнали заборони та рушив через переїзд, унаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням «Чернігів – Ніжин».

Наразі слідство збирає матеріали про подію, встановлює та допитує свідків. Призначено низку експертиз.
Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button