Кримінал

Поліція прополола город, щоб знайти знаряддя злочину

Поліцейські Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області відкрили кримінальне провадження за фактом смерті жінки, яку після спільного вживання спиртних напоїв вдарив ножем її співмешканець.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

24 липня до чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення медиків, що за місцем проживання в одному з сіл району від проникаючого ножового поранення черевної порожнини померла жінка.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, яка відновила хід подій тієї ночі.

Встановлено, що раніше судимий господар із своєю співмешканкою та ще однією жінкою вживали алкоголь. Близько четвертої ранку між ними виникла сварка. Щоб довести свою правоту, чоловік схопив ножа та вдарив ним співмешканку.

Рана була начебто неглибока і згодом компанія продовжила застілля, але згодом жінці стало зле, подруга викликала їй «швидку» та потерпіла померла до приїзду медиків.

Спочатку підозрюваний заперечував свою провину, але під тиском неспростовних доказів зізнався у скоєному. Також він заховав у стріху знаряддя злочину, а подрузі сказав, що викинув ніж на городі. Тож поліції довелося викосити чотири сотки бур’яну, доки чолов’яга зізнався де насправді сховав ніж.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button