Кримінал

Поліція розшукує 14-річного підлітка з Чернігівщини

Козелецьким відділенням поліції ГУНП в Чернігівській області розшукується зниклий безвісти учень Старобасанської школи-інтернату (Бобровицького району) Козирєв Анатолій Анатолійович 10.04.2002 року народження, що проживає в селищі Десна по вулиці Довженка, 37/9.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області

Підліток 6 грудня близько 12:40 поїхав з Козельця до Бобровиці і мав з’явитись в школі-інтернаті, але туди так і не прибув, на даний час його місце знаходження невідоме.

Прикмети: худорлявої статури, зріст 173см, коротке русяве волосся, ніс прямий, очі карі, брови темні, дугоподібні.

Особливі прикмети:

— родимка діаметром до 1см на шиї з правого боку;

—  шрам на зовнішній поверхні вказівного пальця довжиною 4см;

— шрам на правій ступні довжиною 7см.

Був одягнений: шапка темно-зелена спортивного типу, чорна балонієва курточка на замку без капюшона, шарф у смужках білого та зеленого кольорів, чорні зимові балонієві брюки, чорні ботинки з високими берцями.

З собою в учня був чорний рюкзак з одягом, засобами гігієни та особистими речами, а також гроші на проїзд в сумі 40 гривень.

Прохання до всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження розшукуваного повідомити поліції за адресою: вул. родини Богомольців, 16, смт. Козелець, Чернігівська область, сектор карного розшуку Козелецького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, тел. (04646) 2-14-99, (04646) 2-13-99 або 102.

Ще статті по темі

Back to top button