Кримінал

Поліція розслідує факт забруднення землі промисловими відходами на Сновщині

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом забруднення землі поблизу Сновська відходами виробничої діяльності одного з місцевих підприємств. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Вчора до поліції надійшла інформація про те, що під час патрулювання околиць міста Сновськ поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили трактор, який зливав в поле рідину невідомого походження.

Поліцейські зупинили транспортний засіб та викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 (м. Сновськ) Корюківського райвідділу поліції.

Водій трактора пояснив поліцейським, що речовина, яку він зливав у поле – відходи від переробки продуктів одного з місцевих підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові біля Центрального ринку сталася різанина: поранений чоловік помер у кареті «швидкої» (Фото)

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили транспортний засіб та відібрали зразки рідини для проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель).

Санкція статті передбачає штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button