Кримінал

Поліція вилучила у громадянина кілограм коноплі

В ході розслідування кримінального провадження за ухвалою суду поліцією був проведений санкціонований обшук в господарстві жителя одного з сіл Носівського району, де виявлено цілий мішок висушеної коноплі.

Про це ЧЕline повідомили у сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Кримінальна поліція Носівьского відділення поліції спільно із співробітниками Управління протидії наркозлочинності за місцем проживання громадянина виявила та вилучила згорток з подрібненою речовиною рослинного походження та мішок з сухими рослинами коноплі загальною вагою близько 1кг. Вилучене направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button