Кримінал

Поліція затримала 35-річного чернігівця, який торгував психотропами (Фото)

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали 35-річного чернігівця, який підозрюється у роздрібному наркодилерстві. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Днями поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що 35-річний чернігівець торгує психотропами. Правоохоронці задокументували факти збуту заборонених речовин.

В подальшому, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» провели санкціонований обшук в помешканні чоловіка. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили гроші, отримані від злочинної діяльності та мобільні телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині двоє чоловіків вбили підприємця за трактор, а тіло сховали у лісосмузі (Фото)

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику слідчий поліції повідомив про підозру у злочині, передбаченому частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вони визначають відповідальність, зокрема, за збут наркотичних засобів або психотропних речовин, вчинений повторно.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Як відомо, на Чернігівщині двоє молодиків вбили підприємця за трактор.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button