Кримінал

Протягом доби патрульні Чернігова виявили 15 водіїв з ознаками сп’яніння

Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Текстильників один з патрульних екіпажів зупинив за порушення ПДР ВАЗ-2105. Як з’ясувалося, за кермом перебував 56-річний житель обласного центру.

Під час спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,8 проміле.

Також під час перевірки даних про водія виявилося, що це не перший випадок, коли чоловік сідає за кермо авто нетверезим. Він вже двічі позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на проспекті Миру п’яний водій скоїв ДТП (Фото)

Поліцейські склали на водія два адмінматеріали: протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене втретє протягом року) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Вчора за аналогічних обставин патрульні виявили ще одного чернігівця, який вже двічі був притягнутий до відповідальності за керування в стані сп’яніння, позбавлений права керування і, вочевидь, не усвідомивши наслідків, сів за кермо з ознаками наркотичного сп’яніння втретє. За що й отримав від охоронців порядку протокол і постанову, як і його попередник.

Взагалі протягом доби, що минула, патрульні виявили та задокументували 15 фактів керування транспортними засобами особами, які перебували в стані сп’яніння. За всіма випадками складені відповідні адмінматеріали, які будуть скеровані до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button