Кримінал

Поліція затримала чоловіка, який до смерті побив свого знайомого

Бійка між чоловіками сталася на ґрунті раптово виниклої сварки. Через отримані важкі травми потерпілий  помер в лікарні. Зловмисник затриманий поліцією, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Вночі, 24 травня на лінію «102» надійшло повідомлення, що в лікарню з тяжкими травмами кримінального характеру госпіталізовано місцевого жителя. Попри вжиті реанімаційні заходи медикам не вдалося врятувати пацієнта. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області на чолі з керівництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проламав череп і розкаявся: вирок у справі про побиття біля нічного клубу

Поліцейські встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний почав наносити удари своєму знайомому. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розслідує обставини побиття священника на Ічнянщині

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button