Кримінал

Поліція затримала у Чернігові пенсіонера-сутенера

У Чернігові правоохоронці затримали пенсіонера, який займався зведенням зведення неповнолітніх дівчат з клієнтами, для надання сексуальних послуг.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі поліції Чернігівської області.

Так, в мережі Інтернет чоловік пропонував неповнолітнім дівчатам з м. Чернігова та області підзаробити наданням сексуальних послуг за матеріальну винагороду.

Правоохоронці задокументували чотири факти зведення неповнолітніх дівчат з клієнтами для надання сексуальних послуг. Половину їх заробітку пенсіонер забирав собі.

У затриманого вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку, яку відправлено на експертизу, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.302 (утримання місць розпусти) та за ч.3 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Після зібрання достатньої кількості доказів та фактів протиправної діяльності підозрюваного, його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button