Кримінал

Поранений, якого знайшли у під’їзді будинку по проспекту Перемоги, помер у лікарні

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області проводиться досудове розслідування за фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина на проспекті Перемоги

Досудовим розслідуванням встановлено, що 26.11.2019, приблизно о 15-й годині, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в одній із квартир будинку по проспекту Перемоги в м. Чернігові, в ході конфлікту, що виник із мотивів особистих неприязних відносин, наніс удар лезом ножа в ділянку лівого стегна потерпілому, чим спричинив тілесне ушкодження у вигляді колото-різаної рани лівого стегна з пошкодженням підшкірної стегнової вени, геморагічного шоку 3-4 ступеня. О 4-й годині ранку 27.11.2019 потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Завдяки злагодженій роботі працівників правоохоронних органів підозрюваного затримано того ж дня. Ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Чернігова від 28.11.2019 йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Наразі слідство триває.

Довідково: ч. 2 ст. 121 КК України передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button