Кримінал

Поціновувач «Ауді» отримав сім років ув’язнення

Чернігівська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно місцевого жителя, 1997 року народження, якому інкримінували незаконне заволодіння транспортними засобами, крадіжку й замах на вчинення крадіжки.

Відтак група прокурорів довела, що обвинувачений, раніше засуджений за вироком Городнянського районного суду Чернігівської області, 13.09.2017, 23.09.2017 та 26.09.2017 на пр-ті Миру та вул. Самоквасова у м. Чернігові заволодів трьома автомобілями. Обвинувачений «спеціалізувався» на викраденні марки «Ауді-80».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автокрадій, перебуваючи на випробувальному терміні, тричі повторив той самий злочин

Доведено, що він причетний і до викрадення з автомобіля «Ауді-80 Б4» магнітоли марки «KENWOOD KDC-W 4034» і замаху на таємне викрадення магнітоли марки «Farenheit» з автомобіля «Ауді-80». Під час вчинення останнього злочину обвинуваченого затримали, як кажуть, на гарячому.

За час судового розгляду, який тривав із січня 2018 року, обвинувачений не визнав своєї вини в незаконних заволодіннях транспортними засобами та крадіжці. Єдине, що він не заперечував, – факт замаху на викрадення магнітоли, під час якого його і затримали.

У суді прокурори надали неспростовані докази, які підтвердили пред’явлене обвинувачення, які суд врахував під час винесення обвинувального вироку.

Суд повністю погодився із запропонованим видом покарання та призначив обвинуваченому 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Наразі обвинуваченого тримають у х ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button