Кримінал

Правоохоронці припинили незаконне виробництво фальсифікованого алкоголю на Чернігівщині (Фото)

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора викрито та припинено незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв.

За даними слідства, група осіб на території Київської та Чернігівської областей обладнала складські приміщення. В них за допомогою спеціального обладнання незаконно виготовляли підакцизні товари в промислових масштабах.

Правоохоронцями проведено низку санкціонованих і невідкладних обшуків у місцях незаконного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв та зберігання незаконного спирту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мешканця Ніжинського району поліцейські вилучили наркотики (Фото)

Вилучено рідину з характерним запахом спирту – 54 тонни, два механічні пристрої для виготовлення та розливу лікеро-горілчаної продукції, картонні коробки з рідиною із запахом спирту, складові частини для пакування незаконно виготовленої лікеро-горілчаної продукції – кришки, картонні коробки, поліетиленові пакети типу bag-in-box, два транспортні засоби, які використовувалися для зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовленої підакцизної групи товарів.

Загальна орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 10 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту підакцизних товарів, виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збуту марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів здійснюється детективами БЕБ України за оперативного супроводу СБУ ( ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 204, ч. 2 ст. 199 КК України).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Офіс Генпрокурора

Ще статті по темі

Back to top button