Кримінал

Правоохоронці затримали хлопця, який, імовірно, розписував стіни в під’їзді

20 листопада близько 11-ї вечора на лінію «102» зателефонував чернігівець і повідомив, що в під’їзді багатоповерхівки невідома молода людина маркером робить написи на стіні. За адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Про це на Facebook повідомили в Патрульній поліції Чернігова.

Прибувши на місце, патрульні зустріли в під’їзді заявника та хлопця. За словами чоловіка, саме цей молодик розписував стіни. Кілька настінних написів містили номер телефону й повідомлення, що кожен, хто зателефонує за ним, матиме змогу придбати наркотичні засоби.

Хлопець заперечував свою причетність до зроблених написів, допоки під час поверхневого огляду правоохоронці не виявили в нього два маркери і записник. Маркери були того ж кольору, що й напис на стіні, а на одній зі сторінок записника містився запис із тим самим номером телефону, що й на стіні.

На місце була викликана слідчо-оперативна група.

Від самого початку спілкування з «художником» патрульні звернули увагу на наявні в нього характерні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Тож після того, як слідчо-оперативна група завершила першочергові заходи, патрульні доставили хлопця до медичного закладу, де лікарі підтвердили, що він перебуває під дією наркотиків. Далі його доставили до Чернігівського відділу поліції.

У поліції встановили, що громадянину, який, імовірно, розписав стіни під’їзду, 18 років, і він є студентом одного з навчальних закладів Чернігова.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Накормите и накурите его так, чтоб на всю жизнь запомнил

Back to top button