Кримінал

Правоохоронці здивували чернігівського автомобіліста

6 лютого о пів на другу ночі на лінію «102» надійшло повідомлення від охоронця автостоянки, що на вулиці Квітневій невідомі викрали дві акумуляторних батареї з вантажного автомобіля. Зловмисники сіли до легкового автомобіля і поїхали у невідомому напрямку. Інформацію про крадіжку отримали всі екіпажі патрульної поліції.

Знаючи місця, куди ймовірно можуть привезти викрадені акумулятори, патрульні встановили за ними спостереження. Близько другої ночі до одного з пунктів прийому металобрухту під’їхало таксі. З авто вийшов пасажир та зайшов на територію приймального пункту. Правоохоронці, які до цього моменту спостерігали за ситуацією, вирішили далі не чекати, викликали підмогу та направилися до автомобіля таксі, що стояв біля приймального пункту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні спіймали чоловіка, який перебував у розшуку

Виявилося, що в салоні таксі перебуває ще один пасажир. Він був спантеличений, побачивши поліцейських. Інший пасажир, той, що зайшов на територію пункту прийому металобрухту, мабуть, помітив патрульних і став тікати. За декілька хвилин його затримали інші патрульні – вони якраз поспішали на допомогу і дорогою отримали від колег інформацію про втікача.

Таксист одразу розповів правоохоронцям, що пасажирів забрав на вулиці Квітневій і мав відвезти їх саме сюди – до пункту прийому металобрухту. В автомобілі знаходилися два акумулятори для вантажівки.
Патрульні через охоронця автостоянки, де сталася крадіжка, зв’язалися з власником вантажівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні затримали крадія за гарячими слідами

З’ясувалося, йому вже також повідомили про те, що сталося, і він перебуває біля свого авто. Почувши, що патрульні знайшли акумуляторні батареї, які можуть належати йому, чоловік одразу погодився приїхати на місце. Власник вантажівки привіз із собою документи на акумулятори. Під час перевірки дані збіглися. На місце була викликана слідчо-оперативна група. Пізніше з’ясувалося, що обидва зловмисники вже мають судимості.

Власник майна зізнався, що не дуже сподівався повернути викрадене, тому був здивований, коли за такий короткий час йому зателефонували з поліції.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button