Кримінал

Правопорушник намагався проковтнути пакети з наркотиками

Днями в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка», під час оформлення на виїзд з України мікроавтобуса «Мерседес» на 31-річного громадянина України, який слідував в авто як пасажир, спрацювала службова собака. Громадянину було запропоновано викласти з карманів верхнього одягу всі наявні речі.

Про це повідомив помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Ігноруючи законні вимоги прикордонного наряду, громадянин похапцем витягнув із кишені два поліетиленові пакунки та намагався їх проковтнути.

Однак спроба уникнути відповідальності була невдалою. Під час огляду пакетиків у них було виявлено сіро-зелену речовину рослинного походження, попередньо марихуану, загальною вагою 5 грамів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні «зібрали врожай» наркотичного зілля

У діях вказаного громадянина вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів», про що повідомлено правоохоронні органи.

Крім того, на вказаного громадянина складено протокол про притягнення його до адміністративної відповідальності за статтею 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Держприкордонслужби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ще статті по темі

Back to top button