Кримінал

Прийшов із гранатою та погрожував підірвати колишню дівчину: в Чернігові затримали 36-річного зловмисника (Відео, фото)

36-річний місцевий мешканець прийшов до гуртожитку, в якому мешкає його колишня дівчина, та погрожував підірвати боєприпас. Поліцейські вилучили гранату та відправили на експертизу.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Учора, 1 серпня, приблизно о 17-й годині до поліції надійшло повідомлення від мешканки гуртожитку в Чернігові про те, що нетверезий чоловік із гранатою у руках погрожує вбивством їй і дочці. На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, бійці батальйону поліції особливого призначення, вибухотехніки обласної поліції та кінологи зі службовою собакою.

Завдяки чітким і професійним діям спецпризначенців вдалося запобігти загрозі вибуху – зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього небезпечний боєприпас. Попередньо це бойова граната Ф-1. Поліцейські встановлюють її походження. Під час перевірки порушника на стан сп’яніння прилад «Драгер» показав 2,15 проміле.

За цим фактом слідчі Чернігівського райуправління поліції розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством) та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання, за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Фото та відео: поліція Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button