Кримінал

Прилучанина, який ударив ножем сусіда, взято під варту

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20.11.2019 близько 19 год. місцевий житель, 1965 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння біля свого господарства за адресою: пров. Фабричний, м. Прилуки, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин умисно наніс удар ножем у живіт потерпілому, 1979 року народження, який перебував у господарстві сусіда та вийшов з’ясувати стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна різанина на Льотній

Таким чином, потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки, що спричинило внутрішньочеревну кровотечу, що належить до категорії тяжких тілесних ушкоджень, за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

У результаті отриманих тілесних ушкоджень потерпілого було доставлено до Прилуцької ЦМЛ для надання невідкладної медичної допомоги.

Завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення, сукупності зібраних доказів правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України й ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 22.11.2019 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Довідково:

Згідно ч.1 ст.121 КК України, умисне тяжке тілесне ушкодження карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Прокуратура м. Прилуки

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button