Кримінал

Прилучанина засуджено за незаконне зберігання та незаконне переміщення через кордон майже кілограма вибухівки

У лютому поточного року 42-річний мешканець Прилуцького району намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, перемістити через митний кордон України до Республіки Білорусь майже 1 кг пороху. Проте злочинного умислу до кінця не довів, оскільки був викритий у ході проведення прикордонно-митного огляду на митному посту «Нові – Яриловичі – автомобільний» Північної митниці Держмитслужби.

Обласною прокуратурою у судовому засіданні повністю доведено вину підсудного у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1  ст. 263, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох чернігівських патрульних, яких затримали на хабарі, судитимуть

Вироком Ріпкинського районного суду Чернігівської області громадянина визнано винним, йому визначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button