Кримінал

У Деснянській громаді незаконно торгували алкоголем (Фото)

В ході відпрацювання отриманої інформації співробітники Козелецького відділення Чернігівського райуправління поліції спільно з військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ вилучили майже тонну різноманітних алкогольних напоїв, призначених для продажу попри дію заборони на торгівлю алкоголем. На правопорушника складено адмінпротокол.

Спільний рейд поліцейських та військовослужбовців торговельними закладами Деснянської територіальної громади відбувся в порядку реагування на скарги місцевих мешканців.

Громадяни зазначали, що охочі могли там безперешкодно придбати алкоголь будь-якої міцності, попри чинну заборону на продаж спиртних напоїв у період дії режиму воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні виявили 18-річного чернігівця, який незаконно проникнув до авто (Фото)

В ході перевірки отриманої інформації правоохоронці та військові виявили в одному з магазинів готові до продажу близько тисячі одиниць слабоалкогольних напоїв і пива у тарі різної місткості, майже півтораста пляшок горілки та понад 80 ємностей з вином. Поліцейські встановили, що протизаконну торгівлю тут завбачливо проводили «з-під прилавку» в буквальному розумінні.

Поліцейські склали на правопорушника адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (визначає відповідальність за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними і слабоалкогольними напоями, а також тютюновими виробами та їх замінниками). Її санкція — штраф у сумі від 6800 до 13600 гривень. Алкогольні напої з торговельного закладу вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button