Кримінал

Прилучанина затримали за крадіжку харчів із супермаркету

Не бажаючи розраховуватися на касі за придбані в магазині продукти, 47-річний чоловік приховав товар в пакеті. Завдяки встановленому в торговельному закладі відеонагляду, зловмисника були вчасно викрито охороною магазину. Тож на виході чоловіка вже чекали охоронці та викликаний наряд поліції.

Про спробу крадіжки харчових продуктів з місцевого супермаркету поліцію повідомив персонал торговельного закладу. Зі слів заявника, охоронець магазину, здійснюючи через монітор відеоспостереження за відвідувачами в торговельному залі, звернув увагу на підозрілі дії чоловіка. Про покупця він поінформував управляючого, який і викликав наряд поліції.

Чоловік зайшов до супермаркету, деякий час вивчав асортимент продукції, а потім, коли поруч не було нікого, вибрав товар, заховав його в сумку і попрямував до виходу, де його затримали.

Правоохоронці виявили в сумці чоловіка неоплачені товари на загальну суму понад сто сімдесят гривень. Від надання будь-яких пояснень чоловік відмовився. Поліцейські ідентифікували особу зловмисника, ним виявився 47-річний місцевий житель.

Наразі відносно підозрюваного слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: priluki.city

Ще статті по темі

Back to top button