Кримінал

Прилучанину за розбійний напад та присвоєння владних повноважень світить майже 5 років за гратами

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого мешканця, який, назвавшись працівником правоохоронних органів і погрожуючи ножем, у лютому 2018 року заволодів майном  потерпілих.

Про це повідомляє Прилуцька місцева прокуратура.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1976 р.н., мешканець м.Прилуки, маючи непогашену та не зняту у встановленому законом порядку судимість, на початку лютого 2018 року, назвавшись працівником правоохоронного органу, погрожуючи застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, заволодів грошовими коштами потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора підприємства засуджено за службове підроблення документації про ремонт доріг

Крім того, наприкінці лютого 2018 року обвинувачений, погрожуючи ножем, заволодів належними іншому потерпілому мобільним телефоном і грошовими коштами.

Прокурором  у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого  у вчиненні  злочинів, передбачених ст.ст. 187 ч.1, 187 ч.2, 353 КК України, визнана судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 17.12.2018 обвинуваченого  визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ст.187 ч.1, 187 ч.2, 353 КК України, та призначено  покарання  у вигляді  4 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла.

Ще статті по темі

Back to top button