Кримінал

Прилучанка сидітиме два місяці під домашнім арештом через «презент» для чоловіка

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на збут наркотичного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 30-річної чернігівки виявили наркотики

Встановлено, що 09.07.2019 року мешканка м. Прилуки поблизу приміщення ІТТ №5 Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області намагалася збути шляхом передачі з рук у руки своєму чоловікові, який перебуває під вартою два поліетиленові пакунки з вмістом речовини білого кольору, яка, згідно з висновком експерта, містить у своєму складі наркотичний засіб – метадон (фенадон). Але не довела свій злочинний намір до кінця, оскільки факт передачі побачив поліцейський, який супроводжував конвой.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 307 КК України.

Процесуальним прокурором погоджене клопотання про застосування запобіжного заходу, яке направлено до Прилуцького міськрайонного суду. За результатами розгляду клопотання 24.09.2019 до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 діб.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Прилуцька місцева прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button