Кримінал

Прилуцька поліція оперативно розшукала викрадений мопед

Зловмисник спокусився на припаркований на подвір’ї мопед Поліція затримала чоловіка і вилучила у нього транспортний засіб.

Вчора по допомогу до поліції звернувся прилучанин, який повідомив, що залишив свій мопед ночувати на подвір’ї багатоповерхівки, а коли повернувся, то двоколісного і слід простив.

На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Оперативники почали з’ясовувати обставини викрадення, встановлювати свідків та очевидців даного кримінального правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали серійних дачних крадіїв (Фото)

В ході реалізації отриманої оперативної інформації поліцейські вийшли на слід зловмисника і затримали його. Ним виявився житель Прилук. Останній в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Чоловік повідомив, що сховав мопед в лісосмузі поблизу Прилук для подальшого продажу.

Викрадений мопед вилучено та повернуто власнику.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) — карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button