Кримінал

Прилуцькі поліцейські розслідують обставини ДТП з травмованими

Вчора близько 13-ї години до поліції надійшла інформація, що в центрі Прилук зіткнулися два легкові автомобілі. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові у ДТП постраждав велосипедист (Відеофакт)

Правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Попередньо поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля виїжджав з другорядної дороги (вул. Садова) на головну (вул. Київська). Він не надав перевагу в русі іншому автомобілю, що рухався головною дорогою. У результаті чого обидва транспортні засоби зіткнулися.

49-річний та 37-річний водії отримали травми різного ступеня тяжкості, їх госпіталізовано до лікарні. Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на територію Прилуцького районного відділу поліції.

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button