Кримінал

Прилуцького ґвалтівника затримано й обрано йому запобіжний захід

У порядку ст.208 КПК України 28.06.2018 затримано жителя Прилуцького району за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.152 КК України. Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури 29.06.2018 останньому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного вище злочину, і Прилуцьким міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування чи наклеп: сексуальний конфлікт за участі неповнолітньої

Нагадаємо: останній, уже неодноразово засуджений за злочини проти власності, на шлях виправлення не став, а вчинив насильницьке задоволення статевої пристрасті.

Так, 27.06.2018 року в нічний час прибув до господарства жительки села Прилуцького району, де із погрозою застосування фізичного насильства до останньої у вигляді погрози вбивства сокирою, яку тримав у руках і здійснював нею погрозливі рухи, із застосуванням фізичного насильства у вигляді стискання руки потерпілої та здавлювання шиї вступив із нею в статевий акт природнім способом проти її волі.

Довідково: ч.1 ст.152 КК України – зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи, – карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, на Чернігівщині чоловік, погрожуючи сокирою, зґвалтував жінку.

Джерело: прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button