Кримінал

Прилуцького крадія засуджено за численні крадіжки

Прилуцькою окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1984 р.н., у період з 01.12.2018 по кінець квітня 2019-го на території м. Прилуки та району вчинив 14 епізодів крадіжок, зокрема викрадав, велосипеди, електроінструменти та інші речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник за напад на жінку в Прилуках отримав п’ять років позбавлення волі

Крім того, 17.04.2019 зловмисник, перебуваючи в одному з господарств в смт Линовиця Прилуцького району, зловживаючи довірою потерпілого, під приводом оплати за виконання будівельних робіт заволодів грошовими коштами в сумі 2 700 грн.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні таємного викрадення чужого майна, вчиненого повторно, поєднаного з проникненням у житло та інше приміщення, а також заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому повторно за ч. 3 ст. 185 КК України та ч. 2 ст. 190 КК України, визнано судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 14.05.2021 обвинуваченого визнано винним, та за сукупністю вчинених злочинів призначено покарання у вигляді 3 років 9 місяців позбавлення волі. До вступу вироку у законну силу обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button