Кримінал

Прилуцькою окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно «чорного» лісоруба

Прилуцькою окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом самоправної вирубки деревини (ст. 356 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 тисяч доларів: у центрі Чернігова затримали підозрюваного у хабарництві

Прокуратурою висунуто обвинувачення мешканцю Прилуцького району в тому, що 08.10.2021, не отримавши в установленому законом порядку дозвіл від органів місцевого самоврядування на проведення вирубки дерев, бензопилою самовільно спиляв 10 дерев породи береза, чим заподіяв збитки органу місцевого самоврядування на суму понад 24 тис. грн.

Завдяки принциповій позиції Прилуцької окружної прокуратури, за ухвалою слідчого судді Прилуцького міськрайонного суду накладено арешт на знаряддя вчинення кримінального правопорушення: транспортний засіб марки «ІФА», на якому зловмисник незаконно транспортував деревину, 3 бензопили та 12 кубометрів незаконно зрубаної деревини.

Крім того, прокурором у межах кримінального провадження подано позовну заяву в інтересах Сухополов’яської селищної ради про відшкодування шкоди правопорушником на суму понад 24 тис. грн, судовий розгляд зазначеного кримінального провадження триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button