Кримінал

У Чернігові п’яний молодик на «Geely» врізався у тролейбус

18 січня близько сьомої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Доценка сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль зіткнувся з тролейбусом. Поліцейських, окрім учасників ДТП, чекали ще кілька свідків аварії, які й телефонували на лінію «102».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила патрульна поліція Чернігова.

Громадяни розповіли правоохоронцям, що тролейбус зупинився для висадки пасажирів. Коли люди вийшли, через кілька секунд вони почули звук удару. Озирнувшись, побачили, що автомобіль Geely врізався в задню частину тролейбуса, який продовжував стояти біля зупинки. Водій авто намагався втекти з місця пригоди, але його затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію.

Водієм виявився 22-річний хлопець. Утекти він намагався через те, що був нетверезим. Пізніше цей факт підтвердився під час огляду в медичному закладі.

Поліцейські встановили, що правопорушник не має ні посвідчення на право керування транспортними засобами, ні документів на автомобіль.

Патрульні склали на водія адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль евакуйований на арештмайданчик.

Ще статті по темі

Back to top button