Кримінал

Продавець іконок виявився грабіжником

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя Сумської області, який на одній із вулиць м. Прилуки скоїв грабіж.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1963 р.н., мешканець с. Писарівка, Сумського району, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини, 07.02.2018 на вулиці Комсомольській в м. Прилуки, під приводом продажі іконок, підійшов до потерпілої та відкрито викрав з сумки гаманець, в якому знаходились грошові кошти в сумі 400 грн., банківська картка та пенсійне посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжника-невдаху оштрафували на 1700 гривень

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно), визнано судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 02.04.2018 обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до вступу вироку у законну силу залишено без змін.

Джерело: прокуратура м. Прилуки   

Ще статті по темі

Back to top button