Кримінал

Протягом ночі патрульні виявили двох п’яних водійок (Фото)

Так, вночі на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП, що сталося на вулиці Доценка. Постраждалих немає. Пошкоджень зазнали три автомобілі.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що 21-річна водійка Mitsubishi Outlander, рухаючись заднім ходом прибудинковою територією, не переконалася у безпечності своїх дій. В результаті наїхала на припаркований автомобіль Dodge Journey. Продовжуючи рух, і, не дотримавшись бокового інтервалу, зачепила Volkswagen Touran, який стояв поряд. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Під час спілкування з водійкою поліцейські помітили у неї явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка не заперечувала, що вживала алкоголь. За її словами, вона перенервувала, тому випила, але вже після скоєння ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові мікроавтобус наздогнав позашляховик (Відеофакт)

Огляд у медзакладі показав вміст алкоголю в організмі громадянки на рівні 1,07 проміле.

Інспектори склали два адмінпротоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю) КУпАП.

Інший випадок стався на вулиці Малиновського. За порушення ПДР патрульний екіпаж зупинив автомобіль ВАЗ-2121. Як з’ясувалося, за кермом перебувала 43-річна жителька Прилуцького району.

У жінки були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Вона погодилася пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат позитивний — 1,51 проміле.

Патрульні склали відповідні адмінматеріали.

Справи направлені до суду, який і визначить долю кермувальниць.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button