Кримінал

Раніше судимий прилуччанин поцупив скриньку благодійних пожертвувань

Поліція Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області викрила зловмисника, який пограбував скриньку благодійних пожертв для дітей-сиріт.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Приблизно о 14.30 дня до чергової частини Новгород-Сіверського відділу поліції надійшла інформація про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів грошима з скриньки благодійних пожертв для дітей-сиріт, що знаходиться в приміщенні перукарні.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, яка зафіксувала сліди злочину та вилучила докази скоєння кримінального правопорушення.

У свою чергу оперативники кримінальної поліції взялися відпрацьовувати навколишню територію, шукаючи зловмисника за прикметами, які надали свідки пригоди.

Невдовзі поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваного. Ним виявився 33-річний місцевий житель, раніше судимий за скоєння крадіжок і пограбувань.

При спілкуванні з правоохоронцями підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Сказав, що гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button