Кримінал

Ревнивиця забила жінку молотком на смерть

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство немовляти у Сновському районі чоловік отримав 15 років

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21.05.2019 близько 10.30 обвинувачена, перебуваючи в одному з будинків по вул. Шевченка в с. Старий Білоус Чернігівського району та області, в стані алкогольного сп’яніння через ревнощі до чоловіка умисно завдала потерпілій не менше восьми ударів металевою частиною молотка в голову, спричинивши останній тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми – множинні забійно-рвані рани волосистої частини голови, правої вушної раковини, садна обличчя, масивний синець завушної ділянки справа, крововиливи в м’які тканини голови з внутрішньої поверхні в проекціях ран голови, вдавлений уламковий перелом тім’яно-скроневої кістки справа, лінійний перелом кісток основи черепа, субарохноїдальні крововиливи та забої головного мозку, субдуральні згортки по випуклій поверхні обох півкуль, які, згідно з висновком експерта, мають ознаки тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя і перебувають у прямому причинно-наслідковому зв’язку з настанням смерті.

Злочин жінка не приховувала та розповіла про все знайомій, яка й викликала «швидку» та поліцію. Обвинувачену на місці вчинення злочину затримано, їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button