Кримінал

Результати наркотичних аналізів у справі ДТП за участі брата Блауша будуть не одразу

Поліція призначила низку експертиз для остаточного встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в Чернігові ввечері 19 травня і призвела до травмування дитини. Встановлені всі учасники події.

Експертні дослідження призначені для уточнення зібраної інформації та максимально повного й об’єктивного встановлення справжності отриманих свідчень. На жаль, ці дослідження не можуть дати моментальну відповідь на всі запитання. Це тривалий процес, він потребує кількох днів, а в окремих випадках — і тижнів.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові Блауш збив дитину і втік

Щодо вилученої білої речовини призначено, крім іншого, експертизу ДНК виявлених слідів. Вона має однозначно встановити, кому належать пакунки. Інше експертне дослідження має незаперечно відповісти на запитання, хто саме перебував за кермом у момент скоєння ДТП.

Після отримання результатів досліджень поліція зможе зі 100-відсотковою точністю сказати, хто і за що саме несе відповідальність. Зокрема, хто порушив правила руху і які саме, кому належать вилучені поблизу автомобіля пакети з білою речовиною, що саме знаходиться в пакетах тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій та пасажири авта, що збило вчора дитину, самі прийшли до поліції

Поліція однозначно заявляє, що всі винуваті в кожному зі скоєних правопорушень, незалежно від їхніх посад, суспільного становища, родинних зв’язків тощо, будуть притягнуті до відповідальності, згідно із законом.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. у 2007 році останній був вже засуджений за амфетамін)

Back to top button