ВійнаКримінал

Російський військовий підозрюється у катуванні цілої родини на Чернігівщині

Правоохоронці заочно оголосили підозру військовослужбовцю російської федерації за знущання над сім’єю та грабіж у селі Лукашівка Чернігівської області.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора повідомляє.

Керівник Чернігівської обласної прокуратури заочно повідомив про підозру російському військовому у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний разом з іншими невстановленими військовослужбовцями рф знущалися над сім’єю, яка виховує трьох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російському військовому, що катував жителя села на Чернігівщині, оголосили про підозру

«12 березня, знаходячись на подвір’ї приватного домогосподарства, підозрюваний вдарив господаря прикладом автомата по голові та наніс декілька ударів рукояткою пістолета по спині. Взявши сокиру, він погрожував чоловіку відрубати пальці на руках. У подальшому військовий рф заволодів грошовими коштами потерпілого у сумі 15 тисяч гривень», — ідеться у повідомленні.

Підозрюваний та інші російські солдати приходили до цього господарства ще 13 та 15 березня. Вони погрожували фізичним насильством і зброєю, обшукували будинок і привласнили 350 євро, мобільний телефон та інші речі.

Слідство у справі триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button