Кримінал

Серійний злодій-екстремал попався «на гарячому» (Фото)

Злодій-екстремал обкрадав будинки в той час, коли господарі займалися власними справами в сусідніх кімнатах. Він відтискав вікна, швидко збирав найцінніше та зникав, але поліція все одно затримала спритника.

У ході проведення розшукових заходів оперативники кримінальної поліції Чернігова затримали раніше судимого молодика саме під час однієї з крадіжок. З’ясувалося, що він лише півроку як вийшов із місць позбавлення волі, але замість нормальної роботи обрав шлях екстремальних крадіжок.
За час своєї свободи молодик встиг проникнути до півтора десятка квартир та будинків у Чернігові та Ріпках. Лише за останній тиждень він скоїв три крадіжки. Здобич продавав, адже потребував чергової дози наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 60-річної сіверянки поліція вилучила коноплю

До приватних будинків він забирався найлегшим способом – відтискав металопластикові вікна. В кожному з будинків 33-річний чоловік забирав найцінніші речі: золото, техніку, гроші. Кілька осель злодій-екстремал обікрав, коли господарі займалися власними справами в сусідніх кімнатах.
Сума заподіяних збитків встановлюється, але в останній із квартир чоловік зміг вкрасти 15 тис. грн, планшет і вироби з золота.

Чоловік у скоєному зізнався, дав правдиві свідчення та затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Інформація за цим фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Це карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button