Кримінал

Шахрайські «ноу-хау»: бережіться металевих накладок на банкоматах

Невгамовні шахраї весь час у пошуку нових способів, як обібрати чернігівців. Так, останнім часом з’явилося кілька звернень чернігівців із повідомленнями про особливий вид шахрайства, пов’язаний із банкоматами.

29 жовтня до чернігівської міської поліції звернулася жінка, яка намагалася зняти гроші з банкомату «Ощадбанку» в районі вулиці Пухова. Та той не видав купюру, хоч операція була проведена успішно.

Жінка хотіла зняти з рахунку власної картки 600 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що невідомі зловмисники використовували сіру табличку – її приклеїли на двосторонній скотч там, де мали б вийти гроші. Ц

я табличка була бутафорією і, звісно, гроші в банкоматі знімалися, та через наклейку просто не потрапляли до власника. А вже наступного дня про цей злочин повідомив головний відділ безпеки «Ощадбанку» на вулиці Рокосовського.

У поліції ці випадки підтверджують та пояснюють, що нині слідчі проводять усі необхідні заходи, аби зловити зловмисників.

Ще статті по темі

Back to top button