Кримінал

Шахраї працюють під виглядом працівників «Чернігівводоканалу»

Протягом серпня-вересня до КП «Чернігівводоканал» від мешканців Чернігова надходять непоодинокі повідомлення про невстановлених осіб, які під виглядом співробітників підприємства пропонували послуги з аналізу якості води з подальшим придбанням не дешевого фільтра для її очищення. Окрім цього пропонувалися і інші послуги, надання яких не входить до компетенції комунального підприємства.

Про це повідомляє інформаційна служба підприємства.

При собі псевдо-співробітники підприємства мали посвідчення, яке ніяк не належали до КП «Чернігівводоканал».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік «замінував» одне з чернігівських кафе

«В першу чергу, жертвами власної довіри стають літні люди: доморощені «психологи» вміло користуються тим, що пенсіонери мають право на пільги, а також їх не дуже хорошим зором, що дозволяє шахраям безсоромно пропонувати підписати фальшивий «договір», будучи впевненими, що його текст навряд чи буде прочитаний.

У зв’язку з цим керівництво КП «Чернігівводоканал» повідомляє, що працівники підприємства не займаються підбором та реалізацією побутових фільтрів води та не проводять роботи в квартирах споживачів. Окрім того, комунальне підприємство не проводить готівкові розрахунки зі споживачами»,- зазначається у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button