Кримінал

Ще один водій напідпитку спровокував ДТП біля Кіптів

Сьогодні, близько другої години ночі, поблизу села Кіпті, сталася дорожньо — транспортна пригода за участю автомобілів Reno та SsangYong.

На місці інспектори побачили транспортні засоби, що мали механічні пошкодження. Медичної допомоги учасники пригоди не потребували.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля SsangYong, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на припаркований Reno.

У винуватця пригоди патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти тест на визначення стану сп’яніння водій погодився у медичному закладі у встановленому законом порядку. Висновок лікаря нарколога підтвердив припущення патрульних – чоловік керував своїм авто, будучи напідпитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті двох проспектів у Чернігові сталася ДТП (Фотофакт)

Як з’ясувалось, даний водій раніше вже попадав в поле зору поліцейських. Два місяці тому він був позбавлений права керування Дніпровським районним судом м. Києва. Та це не завадило йому повторно сісти за кермо в стані сп’яніння.

На 28-річного порушника інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли дві постанови: ч. 4 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, позбавленою права керування), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Надалі матеріали справа будуть передані до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button